Showteam Revolution

Showteam uit Delfzijl

Jubileum


 

Ons jubileum jaar

 

Beste lezers,

In 2020 bestaat onze vereniging 20 jaar. Zoals u al bij de bijzonderheden van onze vereniging hebt kunnen lezen zijn we 20 jaar geleden zelfstandig verder gegaan. Een spontaan samengesteld bestuur nam alle organisatorische taken op zich en in het begin leenden we kleding van andere verenigingen om zo toch aan wedstrijden te kunnen blijven meedoen. Gelukkig kunnen we na 20 jaar terug kijken op een geweldige periode. Jaarlijks hebben we leden bij de nationale kampioenschappen staan en naast de geweldige prestaties hebben we vooral ook veel plezier met elkaar. Voor ons jubileum jaar is een speciale commissie samengesteld met oud (bestuurs)leden en samen met het huidige bestuur willen we van het jaar 2020 een speciaal jaar maken.

Dat begint al in maart/april. In die periode is het de bedoeling dat er een sponsordag gehouden gaat worden. Alle leden doen daar aan mee. Er zullen diverse workshops gegeven worden maar vooraf is het de bedoeling om voor dit evenement sponsoren te vinden. We hopen in 2020 eíndelijk nieuwe trainingspakken te kunnen aanschaffen.

Vlak voor de zomervakantie is er een gezellige dag met alle leden en ouders en op 6 november 2020 hebben we de jubileum reunië. Via de website zullen we u van alle activiteiten op de hoogte houden.

 

 

 


 


 


 


 

Presentatie van de nieuwe jurken!Presentatie van de nieuwe jurken!