Showteam Revolution

Showteam uit Delfzijl

Jubileum

Beste bezoeker van onze website. 

Het Jubileumjaar is geweest maar tot 31 december 2023 kunt u alles nog eens rustig nalezen. Daarna maakt deze pagina plaats voor ander nieuws. Bedankt voor uw bezoek. 


Jubileum uitvoering 20 jaar

"Showteam Revolution Delfzijl"

dd. 5 nov. 2022 Aanvang: 19.30 uur

Sporthal "De Ringen"

Pr. Bernhardlaan 1 te Delfzijl

m.m.v. "Multiple" uit Ten Boer eo.

 

Ons jubileum jaar

 

Beste lezers,

In 2021 bestond onze vereniging 20 jaar. Zoals u al bij de bijzonderheden van onze vereniging hebt kunnen lezen zijn we 20 jaar geleden zelfstandig verder gegaan. Een spontaan samengesteld bestuur nam alle organisatorische taken op zich en in het begin leenden we kleding van andere verenigingen om zo toch aan wedstrijden te kunnen blijven meedoen. Gelukkig kunnen we na 20 jaar terug kijken op een geweldige periode. Jaarlijks hebben we leden bij de nationale kampioenschappen staan en naast de geweldige prestaties hebben we vooral ook veel plezier met elkaar. Het was de bedoeling om in 2021 groots uit te pakken en de leden flink in het zonnetje te zetten. Helaas gooide een wereldwijd virus roet in het eten. De lessen en andere evenementen hebben hele periodes stilgelegen en ook acties konden niet doorgaan. Om ons 20 jarig bestaan over te slaan is niet de bedoeling, daarom hebben we gemeend om op 5 november 2022 onze jubileum uitvoering te organiseren. De voorbereidingen zijn hiervoor al in volle gang. Oud leden proberen we zoveel mogelijk op te sporen en uit te nodigen via de social media kanalen. op de avond zelf gaan we met shows, foto- en filmfragmenten regelmatig terug in de tijd. We zouden het super leuk vinden om zoveel mogelijk oud (bestuurs)leden te ontmoeten die avond. Voel je welkom!! Op deze site zal regelmatig info worden toegevoegd. 

 

 


 


 


 


 

Update ( 26 sept. 2022)

Beste allen

Nog een flinke maand en dan hopen we eindelijk onze uitvoering te houden. Tussen alle repetities door gaan de leden ook nog naar wedstrijden dus het is een drukke periode. Zowel voor de docenten als de leden maar ook voor het bestuur, activiteiten- en jubileum commissie. Er komt een hoop bij kijken. Van onze docenten wordt heel veel gevraagd momenteel. Naast de repetities voor de wedstrijden, de solistentrainingen etc. zijn ze thuis voortdurend bezig met het maken van shows voor de uitvoering, het bekijken van oud materiaal van de afgelopen 20 jaar en het uitwerken van een programma. Soms grijpen ze de kans om tijdens een wedstrijd met de groep even diverse dingen door te nemen omdat iedereen er dan tóch is. Als bestuurders vergaderen we 3 oktober aanstaande weer om dan alles door te nemen. Naast alle drukte rondom de uitvoering houden we ons ook bezig met het Delta Fiber project, de RABO clubsupportactie, workshop bij het IVAK, het organiseren van de Knols koekactie, aanvragen sponsoring, contacten onderhouden met MULTiple, geluidstechnicus, sporthalbeheerder, regelen beamer, aankleding zaal, verloting, en nog heel veel meer. Het kost een hoop tijd om 20 jaar verleden aan foto's en video's te bundelen maar dat rakelt ook prachtige herinneringen op. Nog even doorzetten met elkaar.  


Onze uitvoering werd mede mogelijk gemaakt door:

DeltaFiber glasvezel netwerk

Kantoor en Kopie Delfzijl

Groningen Seaports

I & S Support Farmsum

DTC computers.nl Farmsum

Witgoed Delken Delfzijl 

Ilonka Habing inpakcreaties Delfzijl 

Multiple muziekverening Ten Boer

Hema Delfzijl, Discus Delfzijl, Juwelier Wieringa Delfzijl, Karper Centrale Delfzijl, Outfit Delfzijl, Modehuis Paping Delfzijl, Zijn Style Haar Style Delfzijl, Albert Heijn Delfzijl, Optie 1 Delfzijl, Expert Delfzijl, Telecom Delfzijl, Smitsport Delfzijl, Hans Anders Delfzijl, Mitra Delfzijl, Specsavers Delfzijl, Okay Delfzijl, Cigo Delfzijl. Kleding winkel Evelien, Koffiehuis De Smederij, Slagerij Cramer Delfzijl,  Slagerij Remco Delfzijl, Cafetaria Pijpplein Farmsum, Keurslagerij Appingedam, Scharrelhofke Appingedam, Bloemerij de Zwaan Appingedam, Hema Appingedam, Stroopwoafeltje en meer Appingedam, Bloei enzo cadeauwinkel, Perfect kapsalon Appingedam, Mossel sport 2000en vele particulieren.   


 

5 november 2022

Na wéken van voorbereiding bij leiding, leden, bestuur en commissies was het dan eindelijk zover! In een volle sporthal opende de voorzitter door iedereen hartelijk welkom te heten. Er waren oud bestuursleden en ook leden die de afgelopen 20 jaar lid zijn geweest. Ouders, familie, vrienden... de sfeer was geweldig en dat stimuleerde onze leden om extra hun best te doen vanavond. De opening werd gedaan door álle leden en hun beide 'juffen' en was fantastisch! De teams lieten apart hun shows zien maar er werd ook getwirld op muziek en shows van 20 jaar geleden. Tussen de shows door trad de band Multiple uit Ten Boer op. De vereniging waar we regelmatig straat optredens mee verzorgen. De samenwerking is geweldig en het was bijzonder om deze avond samen te vieren. De dames van de activiteiten commissie hadden het in de pauzes behoorlijk druk met de verloting. Dat liep storm! Van de 167 prijzen zijn er maar 9 overgebleven. Na de eerste pauze lieten de bestuurs- en commissie leden hun twirltechnieken zien achter de rollator. Dat werkte vooral op de lachspieren van de aanwezigen. Na de tweede pauze werd het publiek verrast met een flashmob van beide leidinggevenden en oud leden. Tijdens de avond werd er een modeshow gedaan met pakjes die de afgelopen 20 jaar zijn gedragen. Ook was er een foto presentatie. Eerst van de 1e tien jaar en later van de 2e tien jaar. Veel mooie herinnering! We kijken terug op een FANTASTISCHE avond waarvan we nog heel lang kunnen nagenieten.

E-mailen
Instagram