Showteam Revolution

Showteam uit Delfzijl


 


Welkom op de website van onze twirlvereniging “Showteam Revolution Delfzijl! We vinden het ontzettend leuk dat je onze site hebt gevonden. Hieronder vind je wat informatie over onze vereniging.


Dit jaar (2024) is het 23 jaar geleden dat wij als zelfstandige vereniging zijn gaan functioneren,  nadat onze voorgaande  vereniging “CSHD uit Delfzijl” te weinig leden had om  nog te kunnen bestaan. Aan deze omwenteling hebben  we onze naam te danken, want “Revolution” betekent namelijk “omwenteling”. En een omwenteling maak je ook met je baton wanneer je hem opgooit. Ons ledental is de afgelopen jaren vrij stabiel gebleven. Momenteel telt onze vereniging 28 leden, verdeeld over een C,B en A team. De groepen staan onder leiding van onze gediplomeerde instructrice Brenda Lalkens uit Delfzijl. Brenda wordt bijgestaan door hulpcoach Sara van der Veen uit Geeste (Dld.)Uiteraard heeft onze vereniging een bestuur dat naast de tweemaandelijkse vergaderingen ook samen met de activiteiten commissie acties en gezellige bezigheden organiseert.

Ben je nieuwsgierig geworden ? Kom dan vooral eens kijken bij onze lessen. De meest geschikte tijd daarvoor is tussen 16.00 en 17.30 uur .

Trainingstijden op de woensdagmiddag:

C team (vanaf 4 jaar) van 16.00 uur 17.00

B team van 17.00 uur tot 18.00 uur.

A team van 18.00 uur tot 19.00 uur.

En heb je nou altijd al getwirld en wil je de draad weer oppakken? Dat kan bij ons A team. Maximum leeftijd 25 jaar.


Delfsail, 24 juni 2024 Wát een ervaring! Onze begeleiders in opvallende, nieuwe hesjes die we voortaan bij ieder evenement zullen gebruiken, zodat we goed herkenbaar zijn! We hebben het de hele mars droog gehouden alleen op het laatst kwam er toch nog een bui.  Foto's op de fotopagina. 


Zaterdag 8 juni 2024 behaalden we fantastische resultaten en was er promotie voor Sara! De uitslagen en foto's staan op de daarvoor bestemde pagina's Goud halen in Houthalen!

We hebben er flink voor getraind en ook het bestuur is druk met de voorbereidingen geweest, maar 11 mei 2024 was het dan eindelijk zover. Leden, leiding en supporters waren vroeg uit de veren en reden om kwart voor vijf 's ochtends al richting de Belgische grens. Een aantal leden bij ouders in de auto en een aantal in de gehuurde bus van Dallinga. Deze bus konden we huren dankzij sponsering van Univé!! Ook het sport lokaal van Eemsdelta beweegt kwam met een donatie en de Gofundme actie, de braderie op 5 mei en de collectebus die gemaakt is leverden nog een mooi bedrag op. Daardoor konden we de ouders een deel van de reiskosten vergoeden en de intree van de sporthal betalen. Om 9 uur waren we allemaal aanwezig bij het sportpark 'Lakerveld' in Houthalen-Helchteren. Om half 10 was de openingsceremonie met beide landen. Als jet het 'Wilhelmus' hoort kriebelt het toch wel. Ons A team was pas als één van de laatsten aan de beurt dus was het ontspannen en gezellig zo met elkaar. Ons nieuwe spandoek hing als enige in de grote sporthal. Showteam Revolution Delfzijl, de meest noordelijke deelnemende vereniging!! Rond half 3 was ons team aan de beurt. De show met als thema 'pesten' is iedere keer weer indrukwekkend. Ze deden het FANTASTISCH!  Alle reden om trots op te zijn. Tijdens de prijsuitreiking werd de groep dan ook beloond met een gouden bokaal. Nederland won eveneens de landenprijs met een punten verschil van 0.6 op België. We hebben met elkaar afgesloten bij de MAC in Houthalen. We hebben mooie herinneringen gemaakt en kijken terug op een geweldige dag met elkaar. 
Top prestaties tijdens de 1e wedstrijden van dit seizoen in Musselkanaal. 

Foto's en uitslagen op de daarvoor bestemde pagina'sHey muzikanten! Wat leuk dat we jullie hier tegenkomen!

Is het niet véél leuker om samen dezelfde kant op te gaan?
We willen heel graag een mars optreden met jullie verzorgen. Wat vragen we daarvoor? Slechts €50. En wat krijgen jullie er voor terug? Een leuke groep jonge meiden die enthousiast het straatoptreden opfleuren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan even contact op onze voorzitter of secretariaat via (showteamrevolutiondelfzijl2001@gmail.com)
Facebook

https://www.facebook.com/search/top?q=showteam%20revolution

Instagram

https://instagram.com/revolutiondelfzijl?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Multiple ten Boer
https://www.facebook.com/omniverenigingmultiple/

Ivak

https://via-ivak.nl/inwoners/verenigingen/

Jeugd sport en cultuurfonds

 https://www.eemsdeltabeweegt.nl/jeugdfonds-sport-cultuur/jeugdfonds-sport-cultuur


E-mailen
Instagram