Showteam Revolution

Showteam uit Delfzijl

Leidinggevenden


Hallo allemaal,

Mijn naam is Brenda, trotse coach van Showteam Revolution Delfzijl. Mijn oma is ooit begonnen met het lesgeven van de majorettes in haar woonplaats. Later is dat overgenomen door mijn moeder. Ik  vind het erg leuk dat ik inmiddels de derde generatie ben die een majorette/twirl vereniging les mag geven. Samen met mijn zusje Janieke heb ik dat ook een aantal jaren gedaan bij Revolution en met ingang van 1 febr. 2024 zal Sara van der Veen mij assisteren als coach bij het C en B team. 

Ik heb zelf jaren met veel plezier getwirld en heb daarnaast diverse opleiding gevolgd.

Bij onze vereniging staat plezier hebben met elkaar voorop! Daarnaast vinden we het natuurlijk geweldig wanneer we mooie resultaten behalen tijdens wedstrijden.

Met elkaar willen we er voor zorgen een leuke vereniging te zijn en mooie resultaten neer te zetten!

Je bent van harte welkom bij onze vereniging!

Groetjes, Brenda.


 
 Hoi Hoi

Ik ben Sara van der Veen, 16 jaar oud, en ik assisteer Brenda bij het C en B team. Twirlen is mijn passie! Zelf zit ik al sinds 2013 op twirlen en al die jaren ook bij deze leuke vereniging. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en ze het twirlen bij te brengen. Later wil ik ook graag een eigen vereniging oprichten en een coach worden zoals Brenda. De mogelijkheid die ik heb gekregen om naast Brenda te staan en mijn droom mogelijk te maken betekent écht veel voor mij!


 


 


                                                                                                                                                                   

E-mailen
Instagram