Showteam Revolution

Showteam uit Delfzijl

NieuwspaginaVoorbereidingen Champions Trophy Houthalen-Helchteren België
Ons A-team heeft zich geplaatst voor de Champions Trophy in Houthalen. Wat een eer en geweldige prestatie van de dames. Om alles te bekostigen doen we allemaal ons best om zoveel mogelijk geld binnen te krijgen. Univé heeft ons een mooi bedrag toegezegd waarmee we érg blij zijn en ook vanuit het Lokaal Sport Akkoord van de Eemsdelta beweegt krijgen we een mooi bedrag. Daarnaast heeft Anniek met instemming van de andere dames uit het A team een Gofundme opgezet en ook daar is al een prachtig bedrag op binnengekomen. 23 maart aanstaande zullen we meehelpen met NL doet en de komende periode zullen er nog wat acties gehouden worden. We hebben er zin in om met elkaar af te reizen naar België.
NK twirl Almere 20 en 21 januari 2024
Met 20 deelnemers reisden we af naar de topsporthal in Almere om mee te doen aan het NK twirl. Al een prestatie op zich dat we ons als Noordelijke vereniging weer met zoveel leden hebben weten te plaatsen voor dit jaarlijkse landelijke evenement. Voor de leden van het C team was het extra spannend. Het was pas hun 3e wedstrijd en dan zover van huis. Verschillende leden hadden met hun ouders een hotel geboekt omdat ze zaterdag en zondag de wedstrijdvloer op moesten. Het was een intensief weekend maar wat kunnen we trots zijn! Er zijn fantastische resultaten behaald (zie uitslagen pagina) en het A team wist een podiumplaats in de wacht te slepen! Als bestuur zijn we enorm trots op onze leden en leiding. Gefeliciteerd allemaal met deze fantastische prestaties!


Paasactie & Jantje Beton
De Paasactie heeft een mooi netto bedrag van € 400 euro opgelopen. Daar zijn we erg blij mee! De collecte van Jantje Beton bracht € 220 op. Daarvan is de helft voor ons als vereniging. Iedereen die zich hiervoor heeft ingezet HEEL ERG BEDANKT!
Op zaterdag 27 jan. jl. waren Elise en Brenda te beluisteren  op radio Eemsdelta FM 105.4! Zij vertelden over het NK en promoten de vereniging.


Afscheid Janieke
Tijdens de laatste bestuursvergadering samen met de leiding heeft Janieke aangegeven dat ze om verschillende redenen wilde stoppen als coach bij onze vereniging. Ook de komst van hun tweede kindje zette dit besluit kracht bij. Op woensdag 13 december is er afscheid genomen van Janieke van alle teams.  Bij de wisseling van het B naar het A team hebben we ook als bestuur afscheid genomen. We zullen Janieke gaan missen maar wensen haar en haar gezin een hele mooie tijd toe met elkaar. Bedankt voor je enthousiasme, inzet en creativiteit van de afgelopen jaren. Samen met Brenda heb je  alles op alles gezet om de corona periode te overleven als vereniging en alle fantastische resultaten, de begeleiding van de leden en contacten met ons als bestuur hebben we als zeer prettig ervaren.  Het ga je goed en we verliezen elkaar zeker niet uit het oog! (Foto's staan op de fotopagina)
 


Pieten bij het C team

Woensdag 29 nov. jl. hebben twee Pieten het C team bezocht omdat Sinterklaas ontzettend blij was dat de meiden van Revolution hem hebben binnengehaald in Delfzijl én omdat hij had gehoord dat ze geweldige resultaten hebben gehaald tijdens de Provinciale kampioenschappen. De kranten stonden er vol van. Het B en A team hebben andere afspraken met Sinterklaas gemaakt maar ook daar was het erg gezellig!  Op de foto pagina staan héél véél foto's van het C team. Kunnen jullie nog even nagenieten.


Grote clubactie

Tijdens de les op  woensdag 6 december 2023 is de cheque met daarop het bedrag van de grote clubactie uitgereikt. Het was de eerste keer dat we als vereniging mee hebben gedaan met deze actie en het bleek een groot succes. De leden hebben zich optimaal ingezet en wisten met elkaar een prachtig bedrag van € 943,20 in de wacht te slepen! Daar zijn we enorm blij mee. Feline, Elena, Lijoyja, Roos, Sterre, Sharona en Destiny wisten zelfs meer dan 25 loten te verkopen en werden namens de Grote Clubactie beloond met een prachtige medaille. Foto's vind je op de foto pagina. Iedereen heel erg bedankt voor zijn/haar inzet!


Provinciaal Kampioenschap 2023

Tijdens het provinciaal kampioenschap van de MGD/KNMO hebben 20 van de 28 leden tellende vereniging plaatsingspunten gehaald voor het Nederlands kampioenschap. De uitslagen kun je vinden op de daarvoor bestemde pagina. Na afloop van de wedstrijd sprak de voorzitter leden en leiding namens het bestuur toe. Felicitaties waren op hun plaats want wat zijn we trots op deze meiden en onze vereniging! Op naar Lelystad in januari 2024


Raboclub support

De RABO clubsupportactie heeft een prachtig bedrag van € 250 opgebracht. Namens onze vereniging heeft de dorpsondersteuner van Wagenborgen (Janneke Schildhuis) de cheque in ontvangst genomen. Alle stemmers BEDANKT!
Huwelijk Brenda & Erwin

Op 22 september 2023 trouwde onze trainster Brenda  met haar grote liefde Erwin. Het was een prachtige dag! De meeste leden waren aanwezig en 's avonds mochten de oudste dames van het A team mee doen met de openingsdans. Dat was práchtig! We wensen Brenda en Erwin namens, bestuur, leden en ouders heel veel geluk toe!
Damsterdag16 september 2023

Tijdens de Damsterdag hebben we 's avonds samen met Multiple uit Ten Boer mee gelopen tijdens het papiercorso. Met Ab Oost in de promotiewagen voorop marcheerden we door het al donker wordende Appingedam. 
World Cleanup Day

Groningen Seaports sponsort ons jaarlijks met een bedrag van € 150. Als tegenprestatie werken we met onze vereniging mee tijdens de World Cleanup Day. Zo ook zaterdag 16 september. Bedankt voor jullie inzet!
Sponsorloop

De sponsorloop heeft een prachtig bedrag van € 841,50 opgebracht!!! Zoals gebruikelijk binnen onze vereniging zullen de drie dames met de hoogste opbrengst een prijsje krijgen. Dat zijn:https://strato-editor.com/.cm4all/uproc.php/0/.IMG-20230712-WA0013.jpg/picture-400?_=1894e8a5560
1. Lijoyja Knez C team € 165,=
2. Sterre van Niejenhuis
B team € 136,95
3. Elise Oost A team € 87,50
De jongste leden van het C team hebben met elkaar het meeste geld bij elkaar gelopen. (€ 356,40) Het B team, wat maar 5 personen telt, zat daar vlak achter. ( € 275,95) Het A team sluit de rij. (€ 209,50)


In Memoriam
Jeannette Elling     07-10-1969          17-05-2023
Ons bereikte het droevige bericht dat ons oud bestuurslid, secretaresse maar vooral moeder van ons oud lid Anneloes Hoogenhuis op woensdag 17 mei jl. is overleden. Een woensdag... de dag waarop ze jarenlang in de sporthal te vinden was. Als vraagbaak voor velen, als betrokken moeder van Anneloes. Gedurende een aantal jaren maakte Jeannette deel uit van ons bestuur. Zelfs tijdens haar ziek zijn dacht ze mee, bezocht ze diverse bijeenkomsten en voorzag ze het volledige bestuur van een waaier waardoor we mee konden 'wapperen' wanneer ze het ineens heel warm kreeg. Dapper streed ze een ongelijke strijd. 5 Mei jl. stuurden we haar als bestuur een laatste groet waar ze dankbaar op reageerde. Lieve Jeannette, we zullen je missen en de mooie herinneringen die we samen gemaakt hebben nooit vergeten. We wensen Anneloes en de andere familie leden alle kracht toe voor de tijd die komt.
Bestuur, leiding en leden.  Leiding in de bloemetjes gezet

Woensdag 10 mei 2023 kwam wethouder Jan Menninga als verrassing tijdens de training van het A team, samen met contactpersoon van de gemeente Andries Kooi. Het NK is alweer een een paar maanden geleden maar vanmiddag werd trainster Janieke door de gemeente Eemsdelta in het zonnetje gezet vanwege haar behaalde 1e plaats op het onderdeel 1 baton. Ook trainster Brenda kreeg een prachtig boeket bloemen. De voorzitter, die verhinderd was, werd verrast tijdens een vergadering in haar woonplaats door Menninga, die haar als dank voor het volledige bestuur, ook een bloemetje kwam brengen. Foto's op de foto pagina.

 

5 november 2022

Na wéken van voorbereiding bij leiding, leden, bestuur en commissies was het dan eindelijk zover! In een volle sporthal opende de voorzitter door iedereen hartelijk welkom te heten. Er waren oud bestuursleden en ook leden die de afgelopen 20 jaar lid zijn geweest. Ouders, familie, vrienden... de sfeer was geweldig en dat stimuleerde onze leden om extra hun best te doen vanavond. De opening werd gedaan door álle leden en hun beide 'juffen' en was fantastisch! De teams lieten apart hun shows zien maar er werd ook getwirld op muziek en shows van 20 jaar geleden. Tussen de shows door trad de band Multiple uit Ten Boer op. De vereniging waar we regelmatig straat optredens mee verzorgen. De samenwerking is geweldig en het was bijzonder om deze avond samen te vieren. De dames van de activiteiten commissie hadden het in de pauzes behoorlijk druk met de verloting. Dat liep storm! Van de 167 prijzen zijn er maar 9 overgebleven. Na de eerste pauze lieten de bestuurs- en commissie leden hun twirltechnieken zien achter de rollator. Dat werkte vooral op de lachspieren van de aanwezigen. Na de tweede pauze werd het publiek verrast met een flashmob van beide leidinggevenden en oud leden. Tijdens de avond werd er een modeshow gedaan met pakjes die de afgelopen 20 jaar zijn gedragen. Ook was er een foto presentatie. Eerst van de 1e tien jaar en later van de 2e tien jaar. Veel mooie herinnering! We kijken terug op een FANTASTISCHE avond waarvan we nog heel lang kunnen nagenieten.

E-mailen
Instagram